Gott nytt allihoppaaa (Y)

Det här blir det sista inlägget för det här året men kan garantera att det kommer komma mycket mer nästa år!, bland annat en ny design som jag har börjat fundera lite på :)
Förövrigt så leker väll livet för tillfället, gårdagen spenderades med amanda på fiket, även Sara och Ellen vilket var mycket trevligt!:), synd bara att vi inte kunde beställa våra ursnygga klockor men det får vi lösa någon annan dag amanda ;)
I kväll så kommer det gå till så att jag går o möter emme runt 5, vi glider sedan över till mig och äter lite god mat och så varav efter det vi går över till emmas mycket trevliga kompis Frida. Så ni får ha det grymt trevligt allihopp och om vi inte ses i kväll så säger jag det nu :GOTT NYTT ÅR!!!
/MG


Sent inlägg med resultatet (a)

Matchen mellan sverige och ryssland slutade med seger för sverige med 4-1 hoppas verkligen att det blir en repris av förra årets final, så att vi får se när sverige tar igen den snöpliga förslusten från det året. nu väntar sängen :) hade!/MG

Natt hockey

hej allihop, tänkte slänga in ett kort inlägg bara och säga att jag sitter och tittar på lite junior vm nu när klockan börjar gå mot 1. Efter en spelad period mellan sverige och ryssland så står det 2-0 till sverige och antar att dom kommer ha hem den här matchen ganska lätt ;), men den som lever får se :)
Ha det gött/MG

En gammal bild tillägnad emma <3


hejhej:)

Eftersom att en viss person började tjata på mig att jag var tvungen att lägga ut minst ett inlägg om dagen så tänkte jag försökja skriva ihop lite nu :),
Dagen har jag tillbringat med emma, vi åt lite mat på thai restaurgangen och det smakade helt okej, sedan gick vi och hyrde en skräckfilm på vilsta men när vi väl kom hem till mig så kom vi på att den filmen har vi ju redan tittat på (a)
Men smarta emma kom på att vi kunde instalera voodler, som jag tror det stavas och det funkade faktiskt sjukt bra fasten det inte är helt klart:) Så ska väll försöka skaffa det lite senare hade jag tänkt (Y)

Måste även se till att skaffa ett nytt photoshop så att jag kan fixa i ordning bloggen lite. Julen är ju enligt mig slut så då håller det ju inte att jag sitter med en jul header och rött överallt ;), Förövrigt så ska jag försöka hitta lite saker att ha på mig på nyår, problemet är att det är bara 2 saker jag ska ha men dessa 2 saker är grymt svåra att hitta  i exakt samma färg skulle jag tro ;), men det löser sig.
Ni får ha det så bra så kanske vi syns eller hörs, hade !/MG


ajaja

kom precis på att jag har ju instalerat om hela datorn och lagt på vista bara för att få allt att se lite snyggare ut så nu har jag ju inte mitt älskade photoshop kvar ;/;/;/
Så får väll ta o leta efter ett nytt photoshop så jag kan börja fixa lite, för utan ps klarar jag mig verkligen inte !:D


Vad som har hänt under julen

Hej allihoppa, det var var ett tag sedan jag skrev på bloggen nu men det har varit väldigt mycket på grund utav allt julstök och så. En del andra trevligtheter har även dykt upp som gjort att tankarna hamnat på annat!:)
Men nu under lovet så ska jag se till att fixa i ordning all design och även ta tag i skrivandet lite så man kan få mer än 2-3 läsare eller vad jag ligger på just nu (a)

Julen: julen var som den nästan alltiv har varit, helt perfekt. Man börjar med att gå upp väldigt tidigt för att verkligen känna att nu är det jul! i år begav vi oss även till min farmor som bor ca en timmes färd härifrån. Där åkte vi runt och fikade, åt ,väntade, fika, åt väntade , osv osv ...  När tomten äntligen kom , eller a när jag satte på mig masken och började dela ut paketen.(som ni kan få se någon bild på lite senare)
Mina paket bestod utav följande :k
  • En razermus
  • En riktigt stooor musmatta till skönheten
  • En gigantisk klocka,
  • Pressentkort
  • nya cod (tror fan det stavas så men är inte säker :D )
  • En bok skriven av mia törnblad
  • Lite kläder
  • + lite annat smått o gott

Idag begav jag mig till örebro för att byta lite julklappar, bland annat razermusen som jag hade fått. bytte den mot en lite billigare variant eftersom att den musen var lite väl avancerad då den hade extremt många knappar på sig:), så bytte min razer naga mot en razer deathadder. och kan verkligen rekomendera den sistnämna musen!(a)
Fick även med mig lite kläder hem såklar på mellandags rean, Bland annat en halsduk med dragkedja, en rödvitrandig tröja och ett till par manchesterbyxor.

Förövrigt så skulle jag även köpt en systemkamera idag men han som säljer kameran verkar ruskigt oseriös och helt vrickad så ska antingen ta och ringa han eller försöka hitta en bra på mellandagsrean.
Ska hålla er uppdaterade:)

Hade gött/MG

Är det någon som läser min blogg så får ni mycket gärna skriva vad ni har tänkt göra under nyår :)



Nu är det snart Jul med blandade känslor(a)

Hej allihoppa, har precis avslutat kvälsmaten som bestod av lite salad och sådär. För inte allt för länge sedan så kom jag hem från att ha träffat en av mina närmaste vänner som jag nämde  att jag skulle göra i det tidigare inlägget. och vet ni vad ?, jag fick min första julklapp för iår !!:),
förutom det så pratade vi lite och hade lite snökrig  som jag självklart gick segrande ur:)
Men samtalet väckte mycket tankar och funderingar som jag inte tänkte ta och skriva om här men får hoppas att allt blir så bra som möjligt nu när jag har insätt att det inte alltid blir som man har hoppats på.
Fick i alla fall ett mycket trevligt brev idag som värmer enormt och kommer värma väldigt mycket varje gång jag läser det tror jag!(a)
Nu hade jag i alla fall tänkt försöka fixa till lite med alla marginaler o sånt där men om det är någon som har börjat läsa min blogg så får ni gärna skriva lite om vad ni tycker att jag ska ta upp i den här bloggen och ge nått tips på hur ni vill att den sak bli o seut. Ni får ha en trevlig kävll och hoppas alla får en rikgit trevlig jul /MG


<-----Tryck på bilderna för att se dom bättre(a)

MITT FÖRSTA INLÄGG:)

Hej allihop, Jag hade tänkt att börja blogga lite smått och se om jag tycker det är nå kul. Ska jag vara helt ärlig så vet jag inte nå vad man ska skriva om när man bloggar men det löser sig antar jag(a)

Idag har jag i alla fall varit och klippt mig, ska aldeles strax bege mig till köping för att köpa lite saker inför djulen och äta lite god mat. Senare i kväll ska jag försöka få en person som betyder väldigt mycket för mig att träffas och bara säga god jul och så. ja det  är väll i stort sätt allt jag ska göra idag. Kommer inte vara så aktiv i bloggen nu under jul eftersom att jag inte ska vara hemma:),
Men lite mer info om mig själv kommer komma upp efter jul då jag också tänkte se över min blogg design lite då den just nu endast har genomgått en mycket snabb julfix :)

Så god jul allihop så hörs vi senare/ MG

Här är en liten bild på mig hur det blev när jag klippte mig, har inte lärt mig riktigt hur man lägger ut bra bilder men det kommer ! :D
Men TRYCK på bilden om ni vill se den lite större (Y)
Här Kommer en bild på mig så ni vet vem jag är:), och marginaler o allt ska fixas efter Jul så ni ska inte behöva se allt så konstigt om ett tag

RSS 2.0