Lördags kul

hej  nu sitter jag har och har precis vaknar , ska slänga i mig en macka och sen hoppa in i duschen för att sedan bege mig iväg på bowling följ utav lagfest i klubblokalen med massa tävlingar och priser. Det ska bli riktigt kul faktiskt :)
Så kommer nog inte vara så aktiv nu under dagen men ska försöka slänga in lite saker då och då när jag kommit hem och så, hoppas ni får en bra lördag/lördag kväll

/MG

Fredag ! :)

Hej allihopp. dagen har varit väldigt slappa idag då vi hade 3 timmars svnska skrvining och sedan bara en lektion innan vi slutade för dagen. Så det är verkligen inte nått man kan klaga på :)
På provetet fanns det ungefär 10 olika ämnen att skriva om bland annat lite om os som inte avslutades för allt så länge sedan. Själv valde jag att skriva om ämnet svartsjuka vilket jag tyckte passade mig ganska bra med tanke på att jag har rätt lätt för att bli svart sjukt av nåong anldening, Kanske beror svartsjuka på att du anser att den du är tillsamman med håller en mycket högre nivå än dig själv och därför är rädd att din partner ska söka sig efter någon i samma klass.
Det kan ju vara en anledning men jag tror att den största orsaken till att man är svartsjuk är nog saknad men även att man missförstår vissa situationer och och gör för stor sak av saker och ting. Det var bara en väldigt liten del utav vad jag försökte förmedla i min uppsats då den blev hela 4 sidor lång ungefär, så hoppas den får ett bra betyg nu bara :)

Förövrigt så smsade jag nyss niklas carlsson för att vå reda lite på hur det ligger till med uttagningar till sm för 93:or i år och hoppas att det inte är förset och att dom inte redan har spikat laget från förra året:), Nu hade jag tänkt att fika lite med mamma och sen hitta på något vettige (a)
Ni får ha det bra så hörs vi när vi hörs/MG

Tillbaka :)

Hej allihopppa, tänkte bara säga att jag är tillbaka här på bloggen och ska ta tag i det här nu igen efter lite klagomål och så(a) Anldenignen till att jag har varit borta från bloggen så mycket är väll att jag helt enkelt inte orkat, har inte kommit på nått bra och skriva om och började märka att det blev lite för mycket korta inlägg så därför tog jag en liten paus. För korta inlägg gillar vi inte! :)
Som ni sätt så har emma desperat lagt in ett inlägg där och skrev att ni skulle skriva lite om vad ni ville se här på bloggen, och som jag trodde så blev det inte så värst många kommentarer ;), Antingen så har väll follk ingen fantasi eller så skämms ni kanske för att visa att ni läser min blogg, vad vet jag :) aja nog pratat om det , tycker verkligen att det är jättekul att jag har ett par läsare som följer mig ofta och ska se till att ni blir nåra fler. Har förvrigt fixat i ordning mitt nya rum och böra fått ganska bra ordning på det måste jag säga , finns dock mycket kvar att göra men tänkte att jag slänger in ett par bilder i morgon, och även lite längre fram så får ni se hur rummet växer fram lixom och jag hoppas såklart ni ska gilla det ni ser :)
Tänkte säga god natt för den här kvällen och börja tagga för 3 timmars svenska skrivningen som vi har i morgon  men först vill jag bara säga lycka till i morgon emma och hoppas du får en bra bild på dig och jessica andersson:)(hon som är med i  melodifestivalen)
mer om detta kan ni läsa på emmas  blogg : http://eeboswell.blogg.se

Hoppas ni alla får en bra dag och lycka till med allt ni ska göra/MG


peppa honom!

ja, rubriken säger allt. tycker att ni ska kommentera nu, så han vet att ni lever! vet inte varför mattias inte bloggar, men lusen kanske bara inte finns? så jag tänkte att jag får slänga in ett inlägg och tala om att min sötnos lever, haha:-) det finns ju iallafall en hel del som läser, så ni kan väl på nått sätt he honom lite tips om hur han på något sätt ska kunna komma in i detta med att blogga? haha. jag låter säkert skit töntig nu, men jag är så dålig på att hjälpa folk med bloggar.. hehe. vet ju att ni läser detta, så jag tkr att ni ska klicka på kommentarer och maybe skriva en liten kommentar, så blir han nog glad!
ska även skriva till dig mattias, om jag inte sagt det redan, haha. du är så jäkla fin på alla sätt och vis. och det tror jag nog att alla där ute också tycker! blogga är kul, bara man hittar det första. hittar man det, så rullar bara allt på, och man kommer tillslut på vad bloggen ska handla mest om. eller varför inte.. skriv om allt du tänker på? hihi. jag ville bara uppdatara lite, eftersom att det har tydligen inte den här bloggen fått vara med om sen sist:( haha. vi hörs.  /eb

gästbloggar...

heej alla söta, som läser denna underbara blogg!;-)
tänkte slänga in ett litet inlägg på mattias blogg eftersom att han kommer förmodligen inte lägga in något förän imorgon, (om ens det)haha. han är borta, tror det var till sin mormor han skulle med familjen. åka skidor osv.
under lovet har jag inte kunnat träffa honom så mycket, något som vart väldigt jobbigt. eller jobbigt och jobbigt.. det blir väl som jobbigt när man får sakna honom så enormt mycket, hehe.
men iallafall, tänker inte sitta här och babbla sönder, så jag tänkte bara skriva lite om dagarna som gått:-)

som ni förmodligen har läst innan på mattias blogg så har jag haft väldigt mycket problem med magen, ocg det är väl mest det som gjort så att vi inte kunnat träffats så mycket under lovet. läkarna är inte helt 100 på att det är magsår, men till 90% så kunde dom säga det. nu äter jag medicin och vet inte riktigt vad jag ska säga om det, haha. det hjälper inte. men på måndag ska vi ta tag i det, så kommer det nog bli bra.

i torsdags så var ju jag och mattias till köping för att hämta min bror, och samtidigt färga håret på mig. håret blev sådär, men jag är nöjd iallafall, hehe. och bror, ja vad ska man säga? alltid kul att träffa sin bror. åt mat på kinaresturangen i köping, och tog sedan tåget till köping för att kolla på Alice i underlandet. hade en fantastisk dag med mattias och emil. och en speciell dag eftersom vi vart tillsammans i 8månader den dagen. så det var riktigt kul att vara tillsammans med honom och emil den dagen.

idag har jag inte gjort mer än att vart på marieberg och shoppat lite smått. jag blev riktigt nöjd med det jag kom hem med, och riktigt kul att jag fann det jag sökte efter... jag brukar inte hitta det jag är ute efter när jag åker och shoppar, men jag gjorde det iallafall. här finns det jag köpte:-)

jag saknar mattias något enormt ska ni veta, så det ska bli riktigt kul att träffa honom igen, när han kommer hem:-)

nu ska jag ta och avrunda detta, och återgå till min egen blogg och kolla runt lite. ska även fixa mina naglar, wiiihoo!  jag får väl ta och och säga att ni får ha en riktigt bra dag, så härs vi kanske på min blogg eller något!

/emmaboswell (flickvännen) :k haha

En Varning

När ni tycker att isen ser kall, nyspolad och helt underbar ut så åk inte skriskor på den !, Det kan sluta med att ni försöker åka lite baklänges och slår er riktigt hår och får ett jätte stort blåmärke ! fyyy vad ont jag har i höften just nu , men men har bara mig själv att skylla på :P

Min lilla sjukling (a)

Hoppas magen blir bättre snart:)

Torsdag= bio och mat med emma och hennes bror

ska bli rikitgt roligt. alice i underlandet står på schemat xD

love ya♥


Lovet måste komma igång snart ! :)

 

Sitter här hemma och ska strax bege mig ner till thai och äta lite mat medd mamma och bror min,  För min del har väll lovet inte varit allt för roligt hitills kan jag tycka. Hade planerat en del som tyvärr inte kommer bli av och så vidare. sitter även här och sakanar emma nått enormt! , Det skulle ju bli ett lov med mycket roliga saker och massa med mys och gos, men tyvärr är emma sjuk så vi får väll se hur det blir med den saken(a)
Men,men lovet långt och det är många dagar kvar:)
Är det någon som har lust att hitta på nått så kan ni väll slänga in en kommentar eller ett sms så hittar vi på nått kul:)
/MG

vinterklädd



såhär glad och torr var jag innan jag gav mig ut på den enorma mängden snö som befann sig utanför dörren:)
hoppas ni slipper skotta så mycket:)
/MG

snöns värsta fiende ;)

Har precis kommit in efter att ha skottat snö i drygt 3 timmar och är helt sjukt trött i armarna faktiskt :O
Så är inte mamma nöjd nu då vet jag inte vad jag tar o gör !:@ hahah nejdå, men snart ska jag bege mig ner på A-lags matchen för att bara ta det lugnt och tänkte på nått annat ett tag, ska även försöka få in en bild på hur jag såg ut när jag skottade:)
/MG

Pigg som en Amram :k

Hej alla bloggläsare , idag känner jag mig riktigt pigg så tänkte att jag slänger in ett litet inlägg (Y)
Dagen kommer beså utav mycket snöskottning. Har nämligen fått i uppdrag av mamma att skotta bort mycket mycket MYCKET snö som ligger framför fönstrena. Så får väll se hur bra jag kommer må efter det ;), För övrigt så hade jag tänkt plugga lite men jag insåg igår att jag hade glömt engelskan i skolan , Så det får bli att ta det lugnt och ta en film och lite varm choklad. Längtar även tills torsdag då jag kommer kunna träffa emma igen men även henns pyttelilla lillebror ;)
Kommer försöka slänga in lite bilder på allt som händer hade jag tänkt så titta in lite då och då så kanske det dyker upp något nytt snart :)
Hade bra /MG

RSS 2.0