Dag 4

Dagen har bjudit på väldigt intressanta saker och mycket roligt har skett. Dagen började i alla fall med att vi åkte till skolan som vanligt och även idag tog det väldigt lång tid med bussen, och eftersom att jag, Henke och Tom har försökt se till att vi ska kunna sova så länge som möjligt så har vi tagit den senaste bussen in till Oxford. Men idag visade det sig att vi inte kan göra det längre för vi kommer aldrig hinna i tid till starten utan vi kommer komma  ett par minuter sent varje dag. Därför har vi bestämt att vi ska ta en tidigare buss i morgon så att vi garanterat kommer komma i tid.

Dagen har varit ganska uppdelad idag eftersom att vi hade lektioner fram till 12. Efter lektionerna väntade tåg 2 timmar för att komma fram till något som heter Saab sea-eye. Det är en del utav Saab som jobbar med undervattensfarkoster, värt att nämna är att alla farkoster är obemannade och används väldigt ofta till att titta på oljelednigar för att se om de är hela och så. Vi fick möjligheten att provköra en utav dessa farkoster så det tackade man ju självklart inte nej till.  Själva styrningen fungerade ungefär som en jättestor x-box dosa och själva körningen påminde om ett spel. Besöket varade i ungefär 1 timme, vilket några utav de som var med på besöket tyckte var ganska kort med tanke på att det tog oss ungefär 2 timmar att ta oss dit. Själv tyckte jag att det var alldeles lagom, inte för mycket för att man ska somna men fortfarande inte för lite för att man inte skulle få någon information men inte redan viste.
Den här robboten var det vi körde och de pratade om !

 
Kvällen tillbringades sedan med Sebastian and Co. Vi gled runt och utforskade Abbingdons gator en aning och sebbe hittade även en gigantisk chipps påse som jag kommer lägga upp lite senare när jag fått bilderna av Alexander.

I morgon väntar en presentation av ett företag och en produkt som vi har utvecklat under våran väntetid på tåget idag. Så den ska jag beskriva mer noga för er i morgon.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0